Luštěninové Kapří připravíte smícháním uvařených a rozmixovaných či semletých luštěnin. V tomto případě dávejte 400 – 500g kašovité hmoty na kilogram Kapří, dále pak česnek, majoránku nebo provensálské koření. Pro lepší přijetí ze strany strávníků můžete doplnit kostičkami uzeniny, slaniny a podobně. Takto připravenou směs zapečeme.
Výborné je Kapří pečené se sojovými vločkami (předem namočenými a pak povařenými).
Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.
15.03.10
Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.
9.07.09
V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.
FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON