Kapří - www.kapri-maso.cz

Prvotřídní polotovar z masa Třeboňského kapra bez kostí, kůže a kanzervantů

Kapří » Recepty » Kapří noky

Kapří noky

Recepty na přípravu pokrmů z Kapří

Kapří noky nebo knedlíčky – s libovolnou omáčkou. Tím, že základní hmotu mírně naředíte mlékem nebo vývarem či odvarem, vznikne kvalitní, vazný materiál. Do něho snadno vmícháte žemli nakrájenou na kostičky, nasekanou petrželovou nať, nebo strouhanku. Dále přidejte olej nebo rozpuštěné máslo. To proto, aby knedlíčky nebyly příliš tuhé. Není problém přidat posekanou brokolici, nitky z mrkve a podobně. Prostě vytvoříte velmi zajímavé knedlíky nebo noky a ty pak uvaříte v páře nebo v osolené vodě a napařené podáváte třeba s žampiónovou nebo křenovou omáčkou.

Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.

Balení 0,5 kg

15.03.10

Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.

Video s návodem - Kapří

9.07.09

V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.

FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON