PŘÍRODNÍ – Kapří vyšlehejte spolu s mlékem (400ml), přidejte strouhanku (150g), sušenou nebo čerstvou petrželovou nať a následně ji ve formách či pečicích nádobách upečte. Nádoby je dobré vymastit a vysypat strouhankou.
SE SÝREM – Do základní hmoty zašlehejte mléko nebo smetanu (400ml) a nahrubo nastrouhaný sýr 200 – 300g a trošku strouhanky (100g), která naváže roztávající sýr.
Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.
15.03.10
Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.
9.07.09
V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.
FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON