Kapří - www.kapri-maso.cz

Prvotřídní polotovar z masa Třeboňského kapra bez kostí, kůže a kanzervantů

Kapří » Příprava Kapří » K tepelné úpravě

K tepelné úpravě

Volte nižší, šetrné teploty do 150 stupňů. V případě možnosti pečte v kombinaci s párou v poměru 120 stupňů a 35% vlhkosti. Při použití neregulovatelného poměru pečení s párou volte teplotu 120 stupňů a závěrečné dopečení 3 – 5 minut horkým vzduchem. Před porcováním je dobré sekanou napařit. Na povrchu se pečením vytváří pevná vrstvička.

Malé kousky – řízečky, biftečky upravujte na pomaštěných gastronádobách nebo plechách jen velmi krátkou dobu 10 – 15 minut. Rybí maso není nutné propékat a dlouze upravovat.

Balení 0,5 kg

15.03.10

Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.

Video s návodem - Kapří

9.07.09

V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.

FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON