Kapří - www.kapri-maso.cz

Prvotřídní polotovar z masa Třeboňského kapra bez kostí, kůže a kanzervantů

Kapří » Příprava Kapří » Všeobecně ke zpracování

Všeobecně ke zpracování

Nejjednodušší práce, snadné porcování, mnoho možností úprav.

Kapří je velice hutná surovina, kterou je nutné před samotnou tepelnou přípravou naředit či doplnit. Díky tomu vám z jednoho kilogramu vznikne až dvojnásobek hmoty pro další úpravu.

Z námětů uvedených v receptech je patrné, jak lze Kapří zpracovávat.

V případě, že provedete výrazné zředění nebo namíchání s vodnatou masou, můžete celý výrobek stabilizovat, zpevnit vejci, škrobovou moučkou i samotnou moukou.

Video s návodem na přípravu receptů


Podívejte se na video


Výrobek kapří v současné době neobsahuje žádné ovesné vločky ani koření, jak je uvedeno ve videu.

Balení 0,5 kg

15.03.10

Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.

Video s návodem - Kapří

9.07.09

V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.

FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON