Kapří - www.kapri-maso.cz

Prvotřídní maso z kaprů bez kostí a kůže, ovesné vločky, koření, sůl, žádné konzervační látky

Kapří » Příprava Kapří » Všeobecně ke zpracování

Všeobecně ke zpracování

Nejjednodušší práce, snadné porcování, mnoho možností úprav.

Kapří je velice hutná surovina, kterou je nutné před samotnou tepelnou přípravou naředit či doplnit. Díky tomu vám z jednoho kilogramu sekané vznikne až dvojnásobek hmoty pro další úpravu.

Z námětů uvedených v receptech je patrné, jak lze Kapří zpracovávat.

V případě, že provedete výrazné zředění nebo namíchání s vodnatou masou, můžete celý výrobek stabilizovat, zpevnit vejci, škrobovou moučkou i samotnou moukou.

Video s návodem na přípravu receptů


Koření a Kapří

Koření obsažené ve výrobku je vysoce kvalitní. Jeho hlavní obsah tvoří mletý kmín a směs provensálských bylin, dále v malém množství mletý zázvor a další druhy. Není proto problém, doplnit tento výrobek i dalšími přísadami a kořením. Pro zlepšení barvy to může být paprika, pro chuť česnek, majoránka a podobně. Co se týká soli, je její množství upraveno univerzálně, takže při doplnění sýrem a neslanou tekutinou nebude nutné dosolit. Pozor však na směsi ochucovadel, česnekovou pastu a další výrazně slané doplňky. V případě jejich použití může dojít k přesolení.

Komentář

Balení 0,5 kg

15.03.10

Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.

Video s návodem - Kapří

9.07.09

V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.

FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON