Jednoduchá úprava v jedné nádobě, snadný výdej a mnoho možností. Nabízím několik možností. Vždy se ale jedná o velmi jednoduchý způsob, kdy se dosti zředěná základní hmota Kapří přelije přes hlavní surovinu pokrmu a následně zapeče.
TĚSTOVINOVÁ KAPŘÍ ZAPEČENKA – předem uvařené těstoviny promíchejte s libovolnou směsí zeleniny, trochou oleje nebo másla, vložte do vymaštěné a strouhankou vysypané nádoby a dejte do trouby rozpékat. Následně vše zalijte Kapřím, zředěným mlékem či mlékem a smetanou na „omáčkovou“ hustotu (přibližně poměr 1:1). Vše přivoňte muškátovým květem a zkrášlete posekanou petrželovou natí. Pro vyšší závěrečný efekt zapečete navrch strouhaný sýr.
BRAMBOROVÁ KAPŘÍ ZAPEČENKA – základní hmotu zřeďte zeleninovým vývarem či mlékem, přimíchejte česnek, osmaženou cibulku a slaninu, případně uzeninu. V pečicí nádobě navrstvené brambory zalijte (potřete), přidejte další vrstvu brambor a nakonec po rozpečení zalijte navrch tradiční vaječnou zálivku.
Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.
15.03.10
Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.
9.07.09
V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.
FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON