Kapří - www.kapri-maso.cz

Prvotřídní polotovar z masa Třeboňského kapra bez kostí, kůže a kanzervantů

Kapří » Recepty » Kapří jako sekaná

Kapří jako sekaná

Recepty na přípravu pokrmů z Kapří

PŘÍRODNÍ – Kapří vyšlehejte spolu s mlékem (400ml), přidejte strouhanku (150g), sušenou nebo čerstvou petrželovou nať a následně ji ve formách či pečicích nádobách upečte. Nádoby je dobré vymastit a vysypat strouhankou.

SE SÝREM – Do základní hmoty zašlehejte mléko nebo smetanu (400ml) a nahrubo nastrouhaný sýr 200 – 300g a trošku strouhanky (100g), která naváže roztávající sýr.

Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.

Balení 0,5 kg

15.03.10

Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.

Video s návodem - Kapří

9.07.09

V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.

FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON